Sa dočeka na aerodromu / -FOTO: KSS.RS
12/09/2023 u 10:41 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Orlovi doputovali u Beograd

Za 20.00 časova na čuvenoj terasi će biti organizovan doček srpskih košarkaša uz prateći program pred navijačima čiji se dolazak očekuje u velikom broju

Nakon osvajanja srebrne medalje na Mundobasketu, košarkašku reprezentaciju Srbije je na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu dočekalo više stotina navijača, koji su napravili pravu "ludnicu".

-Šampioni, šampioni, čulo se uz gromoglasne aplauze srpskim košarkašima.

-Ne znam pitanje ali sam presrećan što su ljudi došli u velikom broju i hvala im na tome pa se nadam da su uživali u igrama ovog tima, rekao je Bogdanović dok su navijači uzvikivali njegovo ime.

Ispred aerodroma je izjavu dao i Stefan Jović:

-Svakako da smo ponosni jer smo od samog početka priprema vjerovali u ono što radimo i iskreno nismo očekivali ovakvu euforiju pa hvala svima što su došli u ovolikom broju. Sva podrška je stizala do nas i ostavili smo svaki atom snage sve do finala.

Košarkaši Srbije su na Mundobasketu u Manili osvojili desetu medalju, a dvocifreni broj odličja imaju još samo reprezentativci Sjedinjenih Američkih Država.

Za 20.00 časova na čuvenoj terasi će biti organizovan doček srpskih košarkaša uz prateći program pred navijačima koji će sigurno doći u velikom broju.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 05:53