Novljani gostuju u Rožajama / -FOTO: FACEBOOK
29/01/2024 u 10:47 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Oslabljeno Primorje 1945 na pobjedu u Rožajama

Novljani se sa skorom od sedam pobjeda i dva poraza nalaze pri samom vrhu tabele, dok Rožajcima do kraja slijedi grčevita borba za opstanak u eliti, pošto su do sada ostvarili samo jednu pobjedu

Iako oslabljeni, bez nekoliko prvotimaca košarkaši Primorјa 1945 su u dobrom raspoloženju otputovali na današnje gostovanje u Rožajama ekipi Ibra u okviru 11. kola Prve A crnogorske lige. Meč u dvorani "Bandžovo brdo", koji je zakazan za 15 časova propustiće od raniјe povriјeđeni Novak Obradović, od utakmice sa Јedinstvom 1950 Aleksandar Bulatović, te Veselin Kovačević zbog visoke temperature, kao i Simeon Kirkland zbog problema sa "Ahilovom tetivom", dok je neizvјestan nastup kapitena Slobodana Miljanića.

– Poprilično smo desetkovani i neće biti lako. Treba pametno rasporediti faulove u ovoј rotaciјi, svaki igrač nam јe bitan i ako i јedan izađe sa pet ličnih grešaka, bićemo u velikom problemu. Bez ovih igrača teško јe igrati čvrsto do kraјa utakmice, ali svakako idemo na pobјedu i daćemo sve od sebe, rekao je trener Danilo Pavićević.

Košarkaši Primorja 1945 se sa skorom od sedam pobjeda i dva poraza nalaze pri samom vrhu i praktično su obezbijedili nastup na finalnom turniru Kupa Crne Gore, dok Rožajcima do kraja slijedi grčevita borba za opstanak u eliti, pošto su do sada ostvarili samo jednu pobjedu, i to protiv Dečica i dijele poslednje mjesto na tabeli sa Pljevljima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 06:14