Huanćo Ernangomez / -FOTO: NBA
26/07/2023 u 21:08 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

PAO ne staje: Stiže i Huanćo Ernangomez

Dogovor veoma blizu

Grčki i španski mediji prenose informaciju da je Panatinaikos u poodmakloj fazi pregovora sa španskim reprezentativcem Huanćom Ernangomezom.

Iako je heroj Španije sa minulog Eurobasketa kao prioritet postavio ostanak u NBA ligi, gdje je za sedam godina promijenio šest klubova (u Denveru se zadržao četiri sezone), činjenica da još uvijek tamo nije našao klub navela ga je da se fokusira i na Evropu.

Panatinaikos je pažljivo pratio razvoj situacije sa Huanćom i izabrao pravi trenutak da mu uputi poziv i ponudi mu novac koji mora biti takav da se i eventualna NBA ponuda, ako u međuvremenu dođe, stavi po strani.

Grčki medij kažu "da dogovor nije postignut još uvijek mada su dvije strane veoma blizu toga".

Ukoliko bi došlo do saradnje, Huanćo bi istog ljeta kada i njegov brat Vili Ernangomez ozvaničio povratak u evropsku košarku.

Vili je nedavno pojačao Barselonu, takođe kao povratnik iz najjače lige na svijetu.

Panatinaikos je ovog ljeta, uz Crvenu zvezdu, najaktivniji na tržištu od evroligaša, veliki broj igrača je otišao iz kluba, a došla su nova, još zvučnija imena poput Vildose, Lesora, Slukasa...

PAO je tražio igrača na poziciji "četvorke", Šengleija je jedno vrijeme bio u igri, međutim sa Ernangomezom kao možda još boljom opcijom od Gruzina, Ataman bi riješio i to pitanje.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 02:37