Петар Поповић на првом овосезонском дуелу са Ловћеном / - фото: КСЦГ/Саша Матић
08/06/2021 u 10:24 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Папир је једно, паркет нешто сасвим друго

Кошаркаши Будућности данас у 19 сати гостују Ловћену у другом мечу полуфинала плеј-офа Прве А црногорске лиге. Бек „плавих”, Петар Поповић, скреће пажњу на тежак ритам утакмица, повреде и упозорава на агресивност клуба из свог родног града. Игра у другим полувременима претходна два меча рецепт за успјех

Кошаркаши Будућности су у првом мечу полуфинала плеј-офа Прве А црногорске лиге „замрзли” Ловћен на минус 30 (103:73) и јасно ставили ривалима до знања да желе нову дуплу круну.

Екипа Дејана Милојевића данас иде на Цетиње, гдје би све осим њихове нове убједљиве побједе и проласка у финале доигравања било равно чудо.

Наставља се тежак ритам утакмица на свака два дана. Нема времена за велике припреме. Играли смо против Ловћена два меча у недељу дана и сада ћемо се са њима састати у трећоj дворани за седам дана. Добра су екипа, показали су то у оба сусрета против нас. Играли су добро у првом полувремену у Купу, били више него добри у 30 минута прошлог меча, тако да очекујем да на Цетињу буду jош агресивниjи – казао је за клупски сајт пред дуел против тима из свог родног града, бек Будућности, Петар Поповић.

Подгоричани су у прошлом мечу наступили без капитена Сеада Шеховића, Мелвина Еџима и Вилија Рида.

У проблему смо због повреда, нисмо ни у прошлом мечу наступили комплетни. Ипак, настоjаћемо да будемо фокусирани од самог старта и да наметнемо ритам какав нама одговара – додао је Поповић.

Резултати и сатница

Будућност – Ловћен 103:73

Морнар – Студентски центар 95:88

Данас

Студентски центар – Морнар (17)

Ловћен – Будућност (19)

Ако је судити по резултатима из претходне двије утакмице (130:93 и 103:73), треба очекивати нову убједљиву побједу Будућности и троцифрен број постигнутих поена.

Фаворити смо на папиру, али то морамо оправдати и на паркету. Сигурно неће бити лако с обзиром да нам jе скраћен ростер и да jе на Цетињу увиjек тешко играти. Наравно, уколико одиграмо као у другим полувременима претходних утакмица, вjеруjем да можемо да затворимо сериjу у уторак – закључио је Поповић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 12:15