Ima rješenje za Tavaresa / -FOTO: ABA
02/05/2023 u 12:03 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Partizan napada Real sa Egzumom

U tim iz Madrida se vraća gorostasni Valter Tavares

Strateg košarkaša Partizana Željko Obradović potvrdio je da će Dante Egzum i pored problema sa povredom tetive stopala biti u sastavu tima večeras od 20.30h protiv Reala.

"Crno-beli" bi večeras mogli da ovjere plasman na fajnal-for, mada će im posao biti znatno otežan pošto će na centarskim pozicijama biti bez suspendovanog Matijasa Lesora, a u Real se vraća gorostasni Valter Tavares. U takvoj situaciji se možda od nedavno oporavljenog Balše Koprivice mogu očekivati neki minuti.

-Balša će biti u timu, sigurno. A da li će neki minuti biti za njega, i ja bih volio da znam. To će utakmica da da odgovor. Vidjećemo kako bude išla utakmica, rekao je Obradović, koji je djelovao samouvjereno na pitanje kako se odbraniti od Tavaresa. -Pa, branili smo ga i u Madridu kad nije bio Lesor na parketu. Otprilike na isti način. Probaćemo da radimo neke stvari koje smo već radili kad je on u pitanju. To je najdominantniji igrač u Evroligi. Veoma bitan za njihovu igru, prije svega odbrambeno, a i napadački. Neke stvari koje smo vidjeli u prvoj utakmici, ali i ovdje u Beogradu, probaćemo da ponovimo, rekao je Željko Obradović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 20:56