Смаилагић поново у тиму Партизана / - фото: КК Партизан/Драгана Стјепановић/EUROCUPBASKETBALL.COM
09/11/2021 u 12:24 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Партизану проблем дуг пут и транзиција Андоре

– Покушаваjу преко своjих плеjмеjкера да ријеше што прије, поготово ако имаjу вишак играча у контранападу – рекао је шеф стручног штаба „црно-белих” Жељко Обрадовић пред утакмицу четвртог кола Еврокупа

Кошаркаши Партизана још не знају за пораз.

Тежак испит „црно-беле” очекује у сриједу од 20 часова, када у четвртом колу Еврокупа гостују Андори.

Промијенићемо неколико превозних средстава прије него што у уторак око пет сати поподне стигнемо у Андору. Веома лијепо путовање, али шта jе ту jе, то jе саставни дио овога чиме се бавимо – рекао је шеф струке Партизана, Жељко Обрадовић, који је са својим изабраницима у рану зору кренуо на пут.

Андора наступа у јакој шпанској Ендеса лиги. У Еврокупу су „горштаци” након стартног пораза од Локомотиве у Русији, везали побједе над Трентом и Хамбургом.

Екипа Андоре воли да игра у транзициjи, покушаваjу преко своjих плеjмеjкера да ријеше што прије, поготово ако имаjу вишак играча у контранападу. Прва ствар коjу треба да урадимо је да зауставимо њихову транзициjу. Послије тога ћемо у игри пет на пет пробати да спријечимо блокаде коjе имаjу за шутере. Треба да исконтролишемо и скок, jер су тим коjи изузетно добро иде на скок. То би требало да буду кључне ствари. Ако то успијемо да урадимо, имамо шансе да одиграмо добру утакмицу – поручио је Обрадовић.

У експедицији „црно-белих” је и Ален Смаилагић, иако није наступио против ФМП Железника у АБА лиги.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 15:41