Пашић на претходном Евробаскету / - фото: FIBAEUROPE.COM
02/06/2021 u 15:10 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пашић: Нека нова енергија

Црногорска кошаркашка репрезентативка задовољна стањем у екипи. До одласка на Европско првенство, 14. јуна, довољно времена да све легне на своје мјесто. Партија против Шведске у квалификацијама је рецепт за добре резултате

Црногорска репрезентативка Јована Пашић задовољна је досадашњим током припрема за Евробаскет.

Стварно сам презадовољна што сам затекла, по доласку из клуба, цуре коjе су спремне за рад са неком новом енергиjом. Добар је осjећаj бити дио свега овога, спремамо се, даjемо максимум на сваком тренингу и вjеруjем да ћемо бити спремни за Евробаскет – рекла је Пашић за официјелни сајт КСЦГ.

Пашић има само ријечи хвале за млађе колегенице.

Енергиjа jе одлична, младе кошаркашице су спремне за рад у сваком моменту, ту су да се боре, показуjу жељу, вољу. То jе наjважниjе jер само тако можемо да урадимо добре ствари – додала је Пашић.

Црногорке ће на Европско првенство путовати 14. јуна.

Сигурно jе довољно времена да се спремимо. Дjевоjке коjе су касниjе стигле су довољно искусне, тако да заиста вjеруjем да ће све бити у реду.

Жеља у табору „црвених” је да на Европском првенству играју као против Шведске у квалификациjама, када су у мечу одлуке савладале jедну од бољих репрезентациjа Старог континента.

Утакмица са Шведском нам је добродошла због самопоуздања. Заиста смо вjеровале да можемо да побиjедимо и то смо показале. Кад смо побиjедили такву Шведску, можемо да играмо са свима. Једино воља и енергиjа да буду на нивоу и то jе то – закључила је Пашић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 07:29