Михаило Павићевић / - Фото: КК Морнар
26/03/2022 u 21:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Павићевић: Још нисмо имали десет играча на тренингу

Кошаркаши Морнара сјутра ће дочекати Цибону у 24. колу регионалне АБА лиге

Тим Михаила Павићевића у прошлом колу је одиграо добро и дошао до побједе над Мегом, али га и даље муче велики проблеми са повријеђеним играчима.

- Побjеда у Београду у прошлом колу над Мегом много нам значи због ситуациjе у коjоj смо се нашли, а приjе свега ту мислим на здравствене проблеме. Таj триjумф нам jе олакшао да наредне утакмице играмо са мање притиска и оптерећенjа. Што се тиче здравственог билтена, нажалост, ништа се ниjе поправило. Jош нисмо имали десет играча на тренингу тако да ниjеданпут нисмо могли да одиграмо пет на пет. Али, шта jе ту jе, морамо да се прилагодимо тоj ситуациjи и да покушамо да будемо спремни за утакмицу против Задра - казао је Павићевић, а затим анализирао сјутрашњег ривала:

- У госте нам долази врло искусна и квалитетна екипа коjа jе у задње вриjеме подигла форму. Играjу на много већем нивоу него што jе то било на почетку сезоне. Сигурно jе да нас очекуjе тежак меч. Прво морамо да видимо у каквом ћемо саставу изаћи на терен, односно ко ће бити спреман за утакмицу како бисмо се прекомпоновали и неке играче премjестили са jедне на другу позициjу. Надам се да ће сви коjи истрче дати све од себе да остваримо jош jедну побjеду у АБА лиги - казао је Павићевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 23:27