Михаило Павићевић / - фото: КК Морнар
09/10/2021 u 19:32 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Павићевић: Када дође утакмица не знамо како се зовемо

Шеф стручног штаба Морнара након пораза од Борца био задовољан само партијом Смита и најавио промјене у играчком кадру

Кошаркаши Морнара су у четвртом мечу у сезони, рачунајући и квалификације за Лигу шампиона ФИБА, претрпјели и четврти пораз.

Након неупјеха против Борца на свом паркету у трећем колу АБА лиге (85:90), шеф стручног штаба Барана Михаило Павићевић је био разочаран залагањем својих изабраника.

Борац нам је очитао лекцију и показао како се игра за свој клуб. Од 10 ничијих лопти, свих 10 су биле њихове. То говори да су више жељели побједу. Код нас се једино Смит борио, остали су гледали и чекали. Потпуна деконцетрација од почетка меча – рекао је Павићевић.

Шеф стручног штаба Бар је поновио да се његови изабраници потпуно другачије понашају на тренинзима и када дође вријеме за утакмицу.

Седам дана се припремамо, говоримо о детаљима, како треба кога да бранимо, дође утакмица и ми не знамо шта да радимо. Кажемо за неког играча да пробија искучиво на лијеву страну и да то треба затворимо, а онда тај исти играч на утакмици четири прва напада пробије у лијево, онда је то озбиљан проблем. Знамо да је Борац шутерска екипа, а дозволимо да се разиграју. Знамо да Пецарском не смијемо да доволимо скокове у нападу, а дозоволимо му – појаснио је Павићевић.

Кормилар Поноса Бара је најавио промјене у играчком кадру.

Већина играча дефинитивно није за овај ниво. Испуштамо утакмице против лакших противника и немамо времена за чекање да се неко пробуди. Пријатељске утакмице одрадимо супер, на тренинзима је све у реду, дође утакмица и ми не знамо како се зовемо. То ми је несхватљиво. Нема тајне, морамо повући радикалнији потез јер не смијемо чекати последња кола да се боримо за опстанак – рекао је Павићевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 13:36