Џона Радебоу / -Фото: Еурохоопс
03/06/2022 u 09:00 h
Д.М.Д.М.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пери и Радебоу играју за Црну Гору

Играчи Будућност Воли и Лудвигзбурга, могли би да дебитују у предстојећим мечевима квалификација за СП

Плеј Црвене звезде Никола Ивановић играће за репрезентацију Црне Горе на предстојећим квалификационим утакмицама за Свјетско првенство.

Марко Симоновић (Чикаго) биће на располагању за европски шампионат, а са Николом Вучевићем обављен је разговор и његов одговор се чека, саопштио је у емисији „Баскет фест“, директор кошаркашких репрезнтација Филип Патковић.

Нови натурализовани играчи биће Кендрик Пери из Будућност Волија и Џона Радебоу из њемачког Лудвигзбурга.

-Нама је сваки играч злата вриједан. Што се тиче Вучевића, које је увијек највеће питање у јавности прије сваке акције. Са Николом су обављени разговори, чекамо његов одговор. Доили смо неки одговор, који не можемо сматарти званичним и коначан. Када га добијемо, о томе  ћемо обавијестити јавност. Он је сјајан момак, врхунски кошаркаш и морамо поштовати његову одлуку, ако и одлуку сваког репрезентативца. Не постоји никакав механизам принуде, а и да постоји, не бисмо их примјењивали, јер играч мора да игра срцем за репрезентацију, мора да жели и мора да да све од себе. Марко Симоновић има обавезе које произилазе из његовог уговора са Чикагом и неће моћи да наступа у квалификацијама, јер мора да игра љетњу лигу. Након тога долази Европско првенство и надам се да ће марко бити са нама. Надам се да ће се то брзо формализовати, имаћемо још два натурализована играча – Кендрика Перија и Џона Радебоа, одличног играча Лудвигзбурга, који је ту екипу довео до полуфинала првенства Њемачке. Сјајан нападач, одличан у оба правца. Један сјајан играч и одличан скаутинг нашег стручног штаба. Ријеч је о младом играчу, који је 1997. годиште – истакао је Патковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 17:00