Младе снаге брусе форму / - КСЦГ
11/08/2021 u 12:40 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пионирска кошаркашка репрезентација на припремама у Тивту

Иако је турнир „Словениј бол” отказан селектор Бојан Бакић жели да види момке на дјелу

Пионирска кошаркашка репрезентациjа Црне Горе ове године неће добити шансу да се такмичи на „Словенија бол” турниру, јер је исти отказан због погоршања епидемиолошке ситуациjе.

Ипак то ниjе сприjечило КСЦГ да jош jедном окупи нашу наjмлађу селекциjу, што jе шанса за селектора пионира Боjана Бакића да трећи пут овог љета види младе наде на дjелу.

Оваj пут jе одлука пала да се окупе искључиво дjечаци рођени 2007. године како би се спремили за наредно љето.

– Одлучили смо да због отказивања „Словенија бола”, окупимо искључиво генерациjу 2007 и то 16 момака. Идеjа jе да се са њима упозна и стручни штаб  кадетске селекциjе, jер би сљедеће године баш ови момци, уз оне рођене 2006. године, требало да чине основ за Европско првенство. У овоj генерациjи постоjи потенциjал, коjи може уз правилан рад и однос клубова у коjима су, али и њих самих да буду озбиљна перспектива црногорске кошарке. Позвали смо због начина рада 16 момака, а има их jош коjи су занимљиви и талентовани и желим да им поручим да сви наставе да раде, jер вjеруjем да будућност припада њима – поручио је селектор Бакић.

Осмодневне припреме у Тивту одрађују Данило НикезићМилан Татић, Петар ОстоjићБатрић Велимировић, Раде Тодоровић, Стефан Jелић, Стефан Jоцовић, Михаило Суботић, Лука Ковачевић, Владимир Комненовић, Илиjа Шкулетић, Лазар Ракочевић, Лазар Вукмановић, Алекса Поповић, Страхиња Чепић и Вук Шћепановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
У14КСЦГ
30. april 2024 00:27