Džordan i Pipen / -FOTO: NBA
27/05/2023 u 10:10 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pipen: Džordan je bio užasan igrač

Dolaskom Skotija i trenera Fila Džeksona, Bulsi su postali dominantna sila koja je obilježila devedesete godine prošlog vijeka

Skoti Pipen je već tri godine emocionalno uvrijeđen načinom na koji je prikazan u dokumentarcu Majkla Džordan "The Last Dance".

Od tada je dao niz gorkih izjava o najvećem košarkašu svih vremena, a u nedavnom pojavljivanju u podkastu, rekao je da je Džordan bio "užasan igrač" prije nego što je on (Pippen) prešao u Čikago.

“Gledao sam Majkla Džordana kako igra prije nego što sam došao u Bulse. Svi ste ga gledali kako igra. Bio je užasan igrač. Stalno je igrao jedan na jedan, loše šutirao. Onda smo odjednom postali tim i počeli pobjeđivati. Prije toga nije bio u vrhu u svojoj kategoriji."

Džordan je nedvosmisleno u svojim prvim profesionalnim sezonama igrao individualnu košarku i više razmišljao o tome koliko će koševa dati nego o tome kako će pobijediti, a tek dolaskom Pipena i trenera Fila Džeksona, Bulsi su postali dominantna sila koja je obilježila devedesete godine prošlog vijeka.

Čak je i Džordan jednom priznao da "Majkl Džordan ne bi bio MAjkl Džordan bez Skotija Pipena".

Međutim,, zbog riječi "strašno" javnost se naljutila na Pippna.

Još se prašine podiglo nekoliko sati kasnije kada je na Instagramu objavio fotografiju iz djetinjstva s naslovom:

"Od skromnih početaka do šest prvenstava, dvije zlatne medalje, Kuće slavnih i vođenja Čikaga do trijumfa u doigravanju." Nazdravimo neopjevanim herojima."

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 01:42