Počinje finalna serija / -FOTO: FACEBOOK
22/04/2024 u 09:06 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Počinje finale plej-ofa košarkašica

Prvi meč između Budućnost Bemaksa i Podgorice večeras u 18.30

Finalna serija plej-ofa za košarkašice počinje večeras. Baš kao i prethodne tri sezone, tako će i ovog puta mečeve za titulu igrati Budućnost Bemax i Podgorica.

Aktuelni šampion već deceniju je bez poraza na domaćoj sceni, dok je Podgorica i ove sezone poražena samo u duelima protiv Budućnosti.

Prvi meč finalne serije odigraće se večeras u,,Bemax areni" od 18.30.

-Očekuju nas još dva meča i vjerujem da ćemo i u finalnoj seriji potvrditi dominaciju i sezonu završiti titulom. Podgorica je igrala dobro tokom sezone, pokazala da napreduje, igrali smo zanimljive utakmice, a nadam se da će i ovo finale učiniti zanimljivim. Ipak, vjerujem da ćemo pokazati da smo kvalitetnije i da ćemo zaokružiti sezonu titulom, kazala je kapitenka,,plavih" Zorana Radonjić.

Sa druge strane, Podgorica je od svog formiranja uvijek u finalu plej-ofa. Iako je i pored početak ove sezone filijala,,plavih" proslijedila igračice za šampiona, Podgorica je ponovo stigla do finala.

-Bila je ovo zanimljiva sezona, gdje smo imali zaista dobrih utakmica kako u WABA ligi do 17 godina, tako i na domaćoj sceni. Svaki meč protiv Budućnosti prilika je za naše igračice da dodatno napreduju i stiču iskustvo, jer nemamo često priliku da igramo utakmice protiv tako jakih timova. Zbog toga se radujemo što smo izborili još jedno finale i uradićemo sve da u dva meča ostavimo što bolji utisak, da pružimo što duže otpor, a vjerujem da će moje mlade igračice pokazati da su zaista veliki potencijal, rekao je trener Stojanović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 01:52