Андрија Славковић / - фото: КК Будућност
01/10/2021 u 11:27 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Први домаћи испит за „студенте”

Кошаркаши СЦ Дербија на дебију пред својим навијачима у АБА лиги играју са Задром

Кошаркаше СЦ Дербија вечерас у 19 сати у Спортском центру „Морача” чека први домаћи испит у АБА лиги против Задра.

Деби у елитном рангу регионалне кошарке је био за заборав, па се „студенти” надају да ће на другом испиту добити много већу оцјену.

Задар jе одлична екипа, коjа зна да игра кошарку и знаће да казне сваки наш недостатак и пад концентрациjе. Задржали су окосницу тима од претходне сезоне, довели пар искусних играча и у првом колу одиграли одличну утакмицу против Партизана. Искористили смо ове дане да се што боље спремимо и радили смо на неким грешкама, коjих jе било доста у првоj утакмици и не смиjу се десити поново. Спремни смо и морамо да поправимо утисак из првог кола. Имамо младу екипу и ако уђемо у утакмицу са одличном енегиjом и фокусом мислим да имамо велике шансе да изађемо као побjедници – рекао је првотимац СЦ Дербија, Андрија Славковић.

Задрани су опасни, поготово јер им је самопоуздање на високом нивоу након тијесног пораза од Партизана.

Приjе свега морамо приступити утакмици као што смо против Партизана. Мислим да нам то мора бити неко мjерило и водич у коjем смjеру требамо ићи даље. Показали смо да можемо играти против наjjачих екипа у лиги, само ако смо максимално фокусирани и ако играмо као екипа – рекао је Антонио Ђордано из Задра.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 00:41