Dino Radončić / -FOTO: FIBA
23/02/2024 u 11:46 h
Dan PortalDan Portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Radončić: Meč sa Švedskom prekretnica

Siguran sam da možemo bolje i iskoristio bih priliku da pozovem sve navijače da nas podrže u nedjelju i da se tada svi zajedno radujemo - rekao je Radončić

Crnogorski košarkaši danas će doputovati u Podgoricu. Sjutra će imati dva treninga da se koliko – toliko spreme za novi meč u kvalifikacijama -,,crveni“ će u nedjelju u “Morači” ugostiti Švedsku, koja je na startu kvalifikacija za Eurobasket savladala Bugarsku 84:70.

Poraz na startu protiv Njemačke dodatno je mobilisao sve u redovima naše selekcije.

-Sramota je kakav smo odnos imali na ovom meču prema dresu, prema saigračima, stručnom štabu, a siguran sam da će biti bolje u nedjelju. Desila nam se ova utakmica, ali ne treba padati, glavu gore, jer slijedi meč protiv Švedske, a to je jako bitna utakmica i nećemo se igrati da to odlučuje dalji prolaz – objasnio je Dino Radončić, crnogorski reprezentativac.

Vremena nema mnogo. Naša reprezentacija danas će oko nakon tri dana da stići u Podgoricu, a onda nakon teretane biće period za trening i skauting. Iako nije lako preskočiti slabo otvaranje utakmice u Njemačkoj, pobjeda protiv Švedske bila bi praktično prekretnica.

-Sigurno da ova utakmica mora što prije da se zaboravi zbog našeg katastrofalnog pristupa. Naravno, jedna utakmica neće odlučiti ko smo i šta smo. Siguran sam da možemo bolje i iskoristio bih priliku da pozovem sve navijače da nas podrže u nedjelju i da se tada svi zajedno radujemo  - rekao je Radončić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 01:13