Дејан Радоњић / - Фото: АБА лига
20/06/2022 u 09:40 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радоњић о останку у Звезди: Жеља није спорна, у наредним данима иду разговори

Кошаркаши Црвене звезде синоћ су 22. пут у историји постали шампиони земље

Звезда је тако и ове сезоне предвођена црногорским стручњаком Дејаном Радоњићем стигла до трипле круне - Куп Србије, АБА лига и шампионат Србије.

Након меча новинари су питали Радоњића да ли остаје на клупи црвено-бијелих.

- Жеља ниjе спорна. Сада jе наjбитниjе да славимо jер смо то заслужили, а онда у наредним данима иду разговори па ћемо видјети шта и како - рекао jе Радоњић.

Затим се црногорски тренер осврнуо на комплетну сезону.

- После изузетно тешке и захтјевне сезоне, вечерас смо трећим трофеjом успјели да завршимо све. Вјероватно би много тога могло да се прича, али покушаћу да будем што краћи. Сезона коjа jе од првог дана била праћена озбиљним проблемима коjе смо имали. Ушли смо са повредама, а ни вечерас нисмо били комплетни. Током читаве сезоне смо покушали да пронађемо начин да будемо добри. Причао сам доста о томе. Нисам сигуран да jе адекватно схваћено колико jе тешко било играти и градити сезону у таквим условима без много играча. Увијек смо се трудили да будемо конкурентни. Дошли смо до краjа са титулама. Честитао бих свима на оргомним напорима читаве сезоне, предсједнику клуба Небоjши Човићу, људима у клубу, докторима, стручном штабу и наравно наjважниjе, играчима. Вјероватно само ми у клубу знамо колико jе било тешко и кроз шта смо све прошли - казао је Радоњић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 03:44