Звезда израњавана пребукираним распоредом, повредама и поразом од Албе / - фото: EUROLEAGUE.NET
23/10/2021 u 18:17 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радоњић: Увијек је тешко играти у Бару

Стратег кошаркаша Црвене звезде пред утакмицу петог кола поручује да је Морнар ангажовањем Мозлија показао да жели да игра значајну улогу у АБА лиги

Кошаркаши Црвене звезде ће у недјељу од 17 сати у Бару против Морнара наставити паклени ритам.

„Црвено-бели” су претходне седмице одиграли четири утакмице, затим су имали четири дана одмора прије утакмице са Албом у петак у Евролиги, а вечерас стижу у „Тополицу”. Беогрђани ће након меча са Морнаром путовати за Монте Карло, гдје их у уторак чека први меч дуплог програма Евролиге са Монаком. У четвртак ће регионални прваци гостовати италијанској Олимпији у Милану, док 1. новембра играју са Мегом у шестом колу регионалног такмичења.

Имамо кадровских проблема, не само гледаjући одсуство неких играча, већ и због тога што поjединци из састава и даље нису наjспремниjи. Мораћемо да одиграмо борбено и генерално jако добро како бисмо дошли до побједе у Бару – рекао је Дејан Радоњић.

Црногорски тренер упозорава да последња позиција на табели не осликава реалну снагу Барана.

Морнар ће сигурно тражити прву побједу у регионалном такмичењу. Ангажовање Мозлиjа jе jош jедан податак да желе да играjу значаjниjу улогу у лиги и поправе утисак. Самопоуздање им сигурно подиже и побједа у Европи, коjу су изборили током недјеље. Ова утакмица тражи максималан опрез, jер jе у Бару увијек било тешко играти – додао је Радоњић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 16:44