Вили Рид / - фото: АБА/Драгана Стјепановић
23/05/2021 u 15:23 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Рид: Треба нам бржи напад и мање изгубљених лопти

Шеф стручног штаба кошаркаша Будућности, Дејан Милојевић чини све да у кратком временском периоду припреми екипу за четврти меч финала плеј-офа АБА лиге са Црвеном звездом, који је на програму у понедјељак од 20.30 сати у Подгорици

Кошаркаши Будућности су побједом у трећем мечу финала плеј-офа АБА лиге над Црвеном звездом (75:71) избјегли „метлу".

Сада је самопоуздање на много вишем нивоу и „плави" су мотивисани да у понедјељак (20.30 сати), такође пред својим навијачима, изједначе резултат на 2:2 и изборе мајсторицу у Београду.

Чека нас четврта утакмица, која ће такође бити захтјевна, као и претходне три. Немамо пуно времена за опоравак, одмор, ни за превелику анализу. Покушавамо да у ходу урадимо све што можемо да будемо што бољи и да вратимо серију за Београд – казао је након јучерашњег тренинга шеф стручног штаба Будућности, Дејан Милојевић.

Центар Вили Рид поручује да он и саиграчи могу да играју још боље него што је то био случај у утакмици број три.

Свакако да можемо да смањимо број изгубљених лопти, сигуран сам да и у одбрани можемо боље. Направили смо неколико грешака у трећем мечу, али је одбрана функционисала на високом нивоу. Надам се да ћемо мало убрзати у нападу и створити могућност за постизање лаких поена. Уколико у томе успијемо, убиљежићемо побједу и изборити пети меч – додао је Рид.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 09:35