Sa prvog meča između Partizana SC Derbija / - FOTO: KK PARTIZAN
15/01/2022 u 07:31 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СЦ Дерби против Партизана; Жакељ; Jедна од лакших утакмица у сезони

Кошаркаши СЦ Дербиjа вечерас дочекуjу Партизан у мечу 16. кола регионалне АБА лиге

Партизан игра у одличноj форми, али како каже тренер Андреj Жакељ, ово ће за његову екипу бити jедан од наjлакших мечева у лиги jер немаjу шта да изгубе.

- Дочекуjемо екипу коjа jе приjе два дана сjаjном партиjом добила екипу Трента и циjеле сезоне играjу на високом нивоу. Одлично су вођени и за нас ће ова утакмица бити добар тест и jедна од, психички, лакших утакмица у сезони. Што се тиче нас, имамо пуно тога да надокнадимо након три недjелjе паузе и видjећемо каква ће бити реакциjа након корона вируса. Надам се да нам jе ово утакмица у коjоj можемо поправити одређене ствари и да дамо своj максимум у датом моменту - казао jе Жакелj.

Тренер Партизана Желjко Обрадовић истакао jе да ће меч против подгоричког састава бити тежак.

- Jош jедном, добро jе да ћемо да играмо утакмицу. У овоj ситуациjи када се одлажу утакмице и у локалним првенствима по Европи, за нас jе добро да наставимо у том ритму у ком смо. Да играмо, наравно са великим поштованjем према екипи Студентског центра, зато што су и овдjе на утакмици коjу смо играли, и током циjеле лиге, показали да могу да играjу веома добро. Тако да ће то захтиjевати да одиграмо озбилjну утакмицу и будемо концентрисани од првог до последнjег минута.

Утакмица у "Морачи" игра се од 19 сати.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 14:33