Teren u Bijeloj / -FOTO: SEKRETARIJAT ZA SPORT
17/05/2024 u 10:33 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Sekretarijat za sport pomogao rekonstrukciju igrališta Doma ”Mladost” u Bijeloj

U čast otvaranja rekonstruisanog terena u nedjelju će biti organizovano dvočasovno druženje, obogaćeno raznovrsnim sportskim i kulturnim programom

Sekretarijat za sport Glavnog grada Podgorice učestvovao je u rekonstrukciji sportskog igrališta u dvorištu Doma ‘‘Mladost‘‘ u Bijeloj. Sredstva prikupljena tokom popularne manifestacije ‘‘Trofej Podgorice‘‘ donirana su NVU Nacionalni osmijeh Crne Gore, koja je uz podršku Ministarstva rada i socijalnog staranja, Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija i učešće izvođača radova "Edel sport", uspješno renovirala teren na kojem će štićenici Doma ‘‘Mladost‘‘ sada moći da se na kvalitetniji i bezbjedniji način bave sportom i rekreacijom.

Ovim povodom Nacionalni osmjeh Crne Gore na novom terenu, u nedjelju od 17.30 do 19.30 časova, organizuje manifestaciju "Čitav svijet je naš poligon". U uvodnom dijelu programa prisutne će pozdraviti ministarka rada i socijalnog staranja Naida Nišić, ministarka prosvjete, nauke i inovacija Anđela Jakšić Stojanović, predstavnik Sekretarijata za sport Glavnog grada Miloš Antić, kao i domaćini Doma "Mladost".

U čast otvaranja rekonstruisanog terena, biće organizovano dvočasovno druženje, obogaćeno raznovrsnim sportskim i kulturnim programom. Djecu iz Doma ‘‘Mladost‘‘ će posjetiti košarkaški reprezentativci i repezentativke Crne Gore mlađih kategorija, koji će za njih upriličiti pokazni trening.

U nastavku programa će biti održana promociju prve knjige Vuka Sredanovića, bivšeg štićenika Doma "Mladost" – njegove zbirka poezije pod nazivom "Amfibija". Na ovoj svečanosti će govoriti Bojana Nenezić, ispred Zavoda za školstvo, umjetnici koji će recitovati stihove, recenzentkinja knjige, kao i sam autor.

Ministarstvo će obezbijediti besplatan prevoz na relaciji Podgorica-Bijela-Podgorica za sve koji su zainteresovani da budu dio ovog događaja: prijava za prisustvo ovom posebnom događaju koji slavi zajedništvo, kulturu i sport naše djece se šalje putem maila na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. do subote 18.05.2024. godne do 13h.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
29. maj 2024 09:22