Serđo Skariolo / - FOTO: FIBA
30/08/2022 u 08:35 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Skariolo o povredi Ljulja: Veliki udarac za nas

Selektor košarkaške reprezentacije Španije Serđo Skariolo kazao je pred početak Eurobasketa da će njegovoj selekciji trebati najbolja moguća izdanja kako bi došli do velikog rezultata

Košarkaški šampionat Evrope održava se od 1. do 18. septembra, a Španci će biti u grupi A zajedno sa Crnom Gorom, Gruzijom, Turskom, Belgijom i Bugarskom.

Selektor Serđo Skariolo analizirao je za situaciju Španije u intervjuu za "As".

- Vrlo je rijetko da grupa ljudi koja nikada nije igrala nijedno prvenstvo sa reprezentacijom bude u istom timu u isto vrijeme. Nemam iskustva, ali zbog toga moramo da budemo gladni, da imamo želju da se takmičimo i živimo sa očekivanjima koja navijači imaju, što znači da moramo da budemo kompetitivni i da igramo najbolju moguću košarku - rekao je Skariolo.

Komentarisao je Skariolo i gubitak Serhija Ljulja, koji zbog povrede neće igrati na Evrobasketu.

- To je veliki udarac za nas. Ljulj je veoma važan igrač za nas, imao je takvu ulogu godinama, ali ne smijemo sada mnogo da razmišljamo o tome. Serhio nije ovdje i moramo da nađemo način da igramo bez njega. Imamo nekoliko opcija na toj poziciji prije nego što otputujemo u Gruziju i nadam se da ću donijeti najbolju odluku - kaže Skariolo.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 01:27