Erik Spolstra / EPA-EFE-FOTO: EPA/RHONA WISE
10/06/2023 u 09:09 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Spolstra: Samo jedna stvar nas zanima, kako ovu seriju da vratimo u Majami

Trener Hitsa još ne gubi nadu u titulu

Uspeli su košarkaši Majamija da prije kraja utakmice "izbace" Nikolu Jokića zbog ličnih grešaka, ali to nije bilo dovoljno da se odnese pobjeda.

"Kada god bismo prišli na osam ili šest razlike, oni bi odgovorili serijom i to je bilo frustrirajuće. Na kraju je Brus Braun pogodio nekoliko bitnih šuteva umjesto Džamala Mareja i uspjeli su da pobijede", rekao je trener Majamija Erik Spolstra na konferenciji za medije.

Otkrio je da li je bio zadovoljan kako je njegova ekipa igrala odbranu protiv Jokića i Mareja.

"Teško je reći. Jokić je imao probleme sa faulovima, šutirao je trojke čime je promijenio tok meča. Uglavnom smo uspjeli da ih držimo u očekivanim granicama, ali su poeni Erona Gordona, a posebno Brauna bili presudni".

Na kraju je Spolstra rekao kakva je bila atmosfera u svlačionici Majamija poslije novog poraza.

"Svi već u svlačionici pričaju samo o jednoj stvari, rekao sam im poslije ovakve utakmice ne bi trebalo da spavaju i ne vjerujem da će iko spavati. Uvijek smo išli težim putem ove sezone i očigledno da ćemo morati i sada. Samo jedna stvar nas zanima, kako ovu seriju da vratimo u Majami. Imamo takmičare, momke koji vole da se nadmeću, samo razmišljamo kako da pobijedimo u Denveru i vratimo seriju u Majami", zaključio je Spolstra.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 00:49