Мегијеве ”бомбе” спремне за Мегу / - фото: КК Будућност
26/09/2021 u 07:00 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

„Студентима” први испит у матинеу

На дебију у АБА лиги СЦ Дерби очекује гостовање Меги

Први испит у АБА лиги кошаркаше СЦ Дербија чека данас у матинеу против Меге у Хали спортова „Ранко Жеравица” на Новом Београду.

Биће то судар двије изузетно младе и физички потентне екипе.

Уздраница „студената” Флечер Меги, очекује тежак задатак.

Мега jе атлетски тим, активан, млад, са високим и брзим играчима, са добром транзициjом. Припремили смо се добро, треба да изађемо са самопоуздањем, да одиграмо добро и да покушамо да побиjедимо. Ми такође имамо млад тим, али смо добро покривени. Имамо шутере, имамо продорне играче, играче коjи су jаки на посту, коjи могу да играjу пик-н-рол. Можемо да играмо на више начина – казао је Меги.

Београђани су напорно тренирали цијелим током припрема и спремни су да приреде „паклен” дочек СЦ Дербију у елитном рангу регионалне кошарке.

Играмо против физички чврсте екипе. СЦ Дерби се квалитетно поjачао и сигурно има амбициjе да се што боље прикаже у првоj сезони у АБА лиги. Морамо да одговоримо чврсто на њихову физичку игру и да уђемо концентрисани у утакмицу. Уколико наметнемо ритам коjи нама одговара, вјеруjем да ћемо бити близу да на успјешан начин започнемо сезону у регионалном такмичењу – рекао је кошаркаш Меге, Карло Матковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 08:38