Miloš Teodosić / -FOTO: KK CRVENA ZVEZDA
28/09/2023 u 18:47 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Teodosić: Osvajati trofeje sa klubom za koji navijaš je nešto posebno

Sjajni plejmejker za klupski sajt govorio je o brojnim temama

Novi plejmejker Crvene zvezde Miloš Teodosić istakao da je srećan što će igrati ove sezone za "crveno-bele" i da želi da se sa šampionom Srbije bori za nešto veliko. Za klupski sajt govorio je o brojnim temama od povratka u Srbiju, dosadašnjoj karijeri, iskustvu u NBA ligi, pa do budućih planova.

Teodosić se u ljetnjem prelaznom roku posle 16 godina vratio u srpsku košarku, nakon gotovo 40 klupskih trofeja i individualnih priznanja koje je osvojio širom Evrope. Na početku razgovora konstatovao je da je generalno zadovoljan dosadašnjom karijerom.

- Sigurno da je bilo možda nekih prilika da je mogao da se osvoji koji trofej više, ali ne bih mijenjao mnogo. Za sada je sve bilo zadovoljavajuće - rekao je Teodosić za klupski sajt.

Istakao je da je srećan što će igrati za Crvenu zvezdu, pošto navija za taj klub.

- Možda nemam pravu sliku jer nije odigrana nijedna zvanična utakmica. Možda ću veći utisak imati posle prvih odigranih utakmica. Iz godine u godinu je bilo priča, bilo je dogovora. Dogovor je bio sa predsjednikom kluba da ove godine dođem. Dogovorili smo se za dva minuta, srećan sam. Znam da će biti mnogo rada, nervoze i svega, ali vidjećemo. Treba da se fokusiramo i koncentrišemo na nas i našu igru. Siguran sam da će tako i rezultati da dođu - dodao je Teodosić.

Sjajni plejmejker je naveo da su Crvena zvezda i uspjesi sa ovim klubom bili glavni motiv da se vrati u Srbiju.

- Jedan od motiva je Zvezda, a drugi motiv je da se napravi nešto veliko sa Zvezdom. Osvajati trofeje u inostranstvu je sjajno, ali osvajati trofeje sa klubom iz Srbije i sa klubom za koji navijaš je posebno. To je nešto što želim da osjetim i doživim - rekao je Teodosić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 22:23