Pobjednici turnira na Tuškom putu / -FOTO: DEJAN LOPIčIć
26/05/2024 u 13:48 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Termosistem pobjednik turnira na Tuškom putu

Posljednji kvalifikacioni turnir trećeg izdanja Basketa u mom kvartu odigran na otvorenom gradskom igralištu na Tuškom putu

Ekipa Termosistem u sastavu: Dejan Posuka, Goran Posuka, Dražen Otašević i Dejan Džaković pobjednik je posljednjeg kvalifikacionog turnira trećeg izdanja Basketa u mom kvartu, odigranog na otvorenom gradskom igralištu na Tuškom putu.

U konkurenciji 16 ekipa, Termosistem je bez poraza završio grupnu fazu, a potom u četvrtfinalu uz dosta poteškoća, poslije produžetka, savladao Grupu građana 17:15. Zatim su u polufinalu nadigrali tim Ernesto 18:10 da bi u finalu pobijedili Dežurne krivce 19:15, osvojivši vaučer u vrijednosti od 200 eura i mjesto za završnom turniru u Njegoševom parku.

Drugoplasirani Dežurni krivci su takođe zaslužili mjesto na završnom spektaklu, koji će biti održan 22. juna, a uz to su dobili i nagradni vaučer za SPA centar Hotela VOCO. "Krivci" su nastupili u sastavu: Balša Knežević, Filip Popović, Vladimir Đurišić i Nikola Rondović.

Posljednju vizu za takmičenje na kultnom terenu "Dragan Ivanović", i poklon pakete firme Montecco sa osvježavajućim napicima, dobili su momci iz ekipe Ernesto (Vojislav i Strahinja Đilas, Vojislav Jovanović i Luka Đurđevac), koji su poslije velike borbe i drame u meču za treću poziciju pobijedili Joker.

Ove tri ekipe su se na finalnom turniru priključile Cetinju, Loptamo i Kobe-u (turnir u Tološima), G Unit-u, Comeback-u i Frulašima (turnir na Starom Aerodromu), te Parnom valjku, Republikancima i Limunu (turnir u Zelenici).

Rezultati nakon grupne faze - četvrtfinale: Ernesto – Three and a half man 8:2, The Monteniggersi – Joker 12:13, Dežurni krivci – Nik basket 16:11, Grupa građana – Termosistem 15:17; polufinale: Dežurni krivci – Joker 13:8, Termosistem – Ernesto 18:10; za treće mjesto: Ernesto – Joker 15:14; finale: Termosistem – Dežurni krivci 19:15.

Nagradni fond završnog događaja, na kojem će sve ekipe nastupiti u brendiranim dresovima koje donira kompanija One, je 3200 eura: 1700 za šampiona, 900 za drugplasirane i 600 za "bronzane".

Uz to, pobjednički tim će dobiti nagradnu večeru od firme Montecco, a biće organizovano i takmičenje u šutu za tri poena, čiji će osvajač zaraditi smart watch od kompanije One.

MVP turnira će zaraditi vaučer za trgovinu u Dunk shop-u u vrijednosti od 200 eura, a ova radnja sportske opreme će pripremiti i vrijedne nagrade za takmičenja publike.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. jun 2024 10:50