Strateg Teoda Dušan Dubljević / -FOTO: KK TEODO
23/01/2024 u 13:21 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tivćani gostuju na Cetinju

Nakon što su za vikend odigrane utakmice devetog, u ova tri dana će se odigrati i mečevi desetog kola Prve A muške košarkaške lige

Takmičenje u Prvoj A muškoj košarkaškoj ligi igra se po ubrzanom ritmu.

Nakon što su za vikend odigrane utakmice devetog, u ova tri dana će se odigrati i mečevi desetog kola.

Danas su na programu četiri susreta - prvo će u "Kući košarke" u 16.30 časova igrati gradski rivali SC Derbi i Podgorica, od 18 će se u Pljevljima sastati domaći istoimeni sastav i Milenijum i na Cetinju, u derbiju kola Lovćen 1947 i Teodo. Ekipa trenera Dušana Dubljevića je tek u prošlom kolu, i to na svom terenu u duelu sa Primorjem 1945 doživjela prvi poraz, pa se sada nalazi na diobi prvog mjesta sa Podgoricom i Sutjeskom. Na drugoj strani Cetinjani su u osam odigranih utakmica ostvarili polovičan učinak od po četiri pobjede i isto toliko poraza.

-Jako teško gostovanje na Cetinju. Imali smo i malo vremena za pripremu jer smo u subotu igrali sa Primorjem. Utakmica je zahtjevna, ali pokušaćemo da trijumfujemo na Cetinju i neutrališemo poraz od Primorja na svom parketu, rekao je trener Teoda Dušan Dubljević.

Za 19 časova je u Bijelom Polju zakazan meč između Jedinstva 1950 i Sutjeske.

Sjutra će se u Igalu u 18 časova sastati Primorje 1945 i Danilovgrad, a u četvrtak, u poslednjem meču desetog kola će debitant Kotor u 17.30 u dvorani Pomorske škole ugostiti Ibar.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 22:14