Тодоровић вјерује у пролаз / - ксцг
11/08/2021 u 13:15 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Тодоровић: Да наметнемо свој ритам, нећемо потцијенити противнике

Црна Гора први меч на турниру игра против Исладна 12. августа од 20 сати у „Бемакс арени”

Кошаркашка репрезентација Црне Горе сјутра почиње претквалификациони турнир за Светско првенство, а ривали на овом турниру биће им Данска и Исланд.

Репрезентативац Марко Тодоровић поручује да црногорски кошаркаши спремно дочекуjу, овај турнир, те да су задовољни како је протекао припремни период.

– Што се тиче припрема, задовољни смо урађеним. За противнике се спремамо, већ смо их упознали и кроз утакмице ћемо видjети jесмо ли припремили све како треба – казао jе Тодоровић.

Он истиче да се противници никако не смију потцјењивати.

– Морамо их озбиљно схватити, све противнике. Урадићемо што jе до нас, одрадили смо скаутинг. То су екипе коjе играjу са много посjеда, врло брзу кошарку, али ми ћемо покушати да успоставимо неки наш ритам утакмице коjи нам више одговара. Покушаћемо да видимо гдjе jе наша предност, ако jе то у рекету играћемо преко центара. Данска има изузетно брзе играче, док у Исланду има jедан мало виши центар коjи jе спориjи. Ипак и они играjу брзо са доста шутева – навео је Тодоровић.

Исланђани су комплетни, док наша репрезентација и екипа Данске наступају у измијењеним саставима.

– Ниjе jедноставно играти увиjек са различитих 12 играча, али сви имамо исте услове, како jе нама, тако jе и другим репрезентациjама. Нећемо о томе да мислимо, већ да гледамо како што боље да се спремимо и да то изгледа као да смо циjелу годину заjедно, иако знамо да то не може бити тако, али трудићемо се да то изгледа како треба – закључио jе Тодоровић.

Црна Гора први меч на турниру игра против Исладна 12. августа од 20 сати у „Бемакс арени”.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 18:48