Uroš Trifunović / - FOTO: ABA LIGA
20/04/2023 u 15:16 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Trifunović: Najbitnija utakmica u dosadašnjem dijelu sezone

Partizan sutra gost Budućnost Volija

Partizan sutra u Podgorici igra za prvo mjesto na tabeli ABA lige pred plej-of protiv Budućnost Volija u "Morači" od 19 časova. 

Ulog u odloženoj utakmici 22. kola regionalnog šampionata je najbolje startno mjesto, odnosno prednost domaćeg terena i u finalu regionalnog takmičenja,. 

"Poslednja utakmica, svjesni smo značaja te utakmice. Ono što je bitno pred tu utakmicu je to da smo mi napravili skauting, ali je činjenica da je Budućnost promijenila trenera i da će sigurno biti nekih novih stvari u njihovoj igri. Na nama je da probamo na samoj utakmici da reagujemo i da vidimo da li ima nekih noviteta, što se taktike igre tiče. Zdravi smo, spremni i svjesni toga šta nas očekuje protiv ekipe koja ima kvalitet i koja naravno da domaćem terenu igra sasvim drugačije", poručio je trener "crno-belih" Željko Obradović. 

Uroš Trifunović pred sutrašnji duel kaže: 

,"Ovo nam je najbitnija utakmica u dosadašnjem dijelu sezone. Želimo da obezbijedimo prvo mesto koje nam je jako važno pred početak plej-ofa. Svi znamo koliko dugo Partizan nije bio prvi na kraju ABA lige. Dugo sam ovdje, znam kako izgleda gostovanje u punoj Morači i koliko je teško. Dobra su ekipa, koja će sigurno pokazati reakciju na promjenu trenera. Mi treba da budemo fokusirani, da igramo našu igru i sigurno ćemo odraditi dobar posao", istakao je Trifunović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 18:57