Drugi put u Baru / -FOTO: KSCG
22/05/2024 u 19:04 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

U Baru promovisan projekat,,Her world, her rules“

OŠ,,Jugoslavija” posjetile nekadašnja crnogorska reprezentativka, a sada komesarka takmičenja Nataša Popović i bivša košarkašica Mirjana Sekulić, sada komesar ženskih liga, inače rukovodilac ovog projekta

Drugi put projekat,,Her world, her rules" promovisan je u Baru, ovog puta u OŠ,,Jugoslavija".

Tim povodom OŠ,,Jugoslavija" posjetila je nekadašnja crnogorska reprezentativka, a sada komesarka takmičenja Nataša Popović i bivša košarkašica Mirjana Sekulić, sada komesar ženskih liga, inače rukovodilac ovog projekta. Cilj posjete bio je predstavljanje projekta "Her world her rules" ("Njen svijet njena pravila"), koji se realizuje u saradnji sa Međunarodnom košarkaškom federacijom (FIBA).

U promociji projekta učestvovale su igračice iz ŽKK Bar, na čelu sa trenerom Jelenom Nikpaljević, koje su održale i pokazni trening, tokom kojeg su se učenice ove škole upoznale sa ovim sportom i mogućnostima koje se nude u okviru FIBA projekta, što je izazvalo veliko interesovanje djevojčica.

Na samom početku Nataša Popović i Mirjana Sekulić pozdravile su prisutne i u kratkom govoru ukazale na značaj bavljenja sportom, očuvanju zdravlja i formiranju ličnosti. Govorile su i o počecima bavljenja košarkaškom igrom.

Zahvaljujući upravo ovom projektu, mnogi se nadaju da će Bar ponovo biti bitan centar za razvoj ženske košarke.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
11. jun 2024 19:10