Невена Јовановић / - фото: FIBA.BASKETBALL
19/06/2021 u 16:26 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Већа ротација предност Српкиња

Кошаркашице Србије и Црне Горе се састају у трећем коли Б групе Евробаскета у недјељу од 12 сати

Српкиње су у прва два кола Б групе Евробаскета убиљежиле обје побједе.

Изабранице Марине Маљковић у опуштеној атмосферу дочекују сјутрашњи комшијски дерби са кошаркашицама Црне Горе у „Ла Фонтети” у Валенсији.

Као и на сваку утакмицу до сада, изаћи ћемо са великом жељом и мотивацијом. Данас смо имале кратку прилику да се спремимо за сјутрашњи меч. Мислим да смо спремне и борићемо се као и увијек. Не волим много да причам о тактици, али мислим да је увијек пресудна мотивација, а хвала Богу нама тога никада не недостаје када играмо за репрезентацију, тако да са великом жељом улазимо у сјутрашњи меч – истакла је репрезентативка Србије, Саша Чађо.

„Плаве” су практично обезбиједиле прво мјесто у групи и директан пласман у четвртфинале.

Очекује нас тешка утакмица. Знамо шта нам доноси – прво мјесто у групи и директан пласман у четвртфинале. Мислим да смо спремне. Прошле смо много утакмица тог типа и екипа је зрела. Наши класични адути могу да буду пресудни. То су енергија и борбеност. Ко год уђе са клупе допринесе још више, још боље. Мислим да имамо много већу ротацију од Црне Горе и да то може да буде једна од предности – закључила је Невена Јовановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 08:42