Богдан Богдановић / - Фото: Твитер
05/11/2021 u 10:08 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вестбрук промашио продужетак, Атланта наставила црни низ

Лошу ноћ поново је имао Богдан Богдановић, само осам поена, уз шут из игре 2/4 за три и 1/2 за два поена

Уписала је Оклахома другу побједу у сезони, а њихова жртва по други пут ове сезоне били су ни мање, ни више, ЛА Лејкерси, 107:104.

Поново су Леjкерси играли без Леброна Џеjмса, али су водили током три четвртине, међутим пад у последњој четвритни коштао их је четвртог пораза у сезони.

Расел Вестбрук jе на три и по секунде до краја имао прилику да меч одведе у прожетак, али jе промашио шут за три поена. Лејкерсе је на својим плећима носио Ентони Деjвис, али jе Шаj Гилџос-Александер троjкама држао Оклахому у животу. У другој четвртини нарчито су расположени били Кармело Ентони и Расел Вестбрук и сериjом 19:4 донијели предност од 19 поена, али ни то није било дољоно.

Захваљуjући поенима Гилџос-Александера и Таjа Џерома Оклахома се експресно до полувремена вратила у меч (52:48). У трећоj четвртини се играло кош за кош, али су поново „језераши” мини сериjом 7:0 успјели да се одлијепе (79:70).

У последњој дионици период од пет минута без коша, донио је Тандерима преокрет, иако су Ентони и Остин Ривс враћали Лејкерсе у живот не дозвољавајући да се ривал одлијепи на више од шест поена предности.

Ипак трагичар је био Вестрбук који је на 21 секунд до краја изгубио лопту, а онда у последњем нападу промашио шут за продужетак. Дејвис је био најефикаснији у екипи из Града анђела са 29 поена, трагичар Вестбрук је додао 27, док је Ентони убацио 21.

Код побједника исткао се Гилџос-Александер са 28 поена, док jе Алексеj Покушевски за десет минута проведених на паркету остао без учинка, уз шут из игре 0/4.

Нови пораз уписала је и Атланта. Хокси су поражени по други пут у 24 часа, а овога пута боља је била екипа Јута Џез, резултатом 116:98. Атланта је наставила лошу серију, четврти пораз у пет мечева, а кључни проблем је очајна одбрана екипе из Џорџије.

Лошу ноћ поново је имао Богдан Богдановић, само осам поена, уз шут из игре 2/4 за три и 1/2 за два поена. Најефикаснији је био Тре Јанг са 21 поеном, ДеАндре Хантер је убацио 14, а Клинт Капела и Џон Колинс по 13.

Детроит Пистонс - Филаделфиа 76ерс 98:109
Атланта Хокс – Јута Џез 98:116

Мајами Хит – Бостон Селтикс 78:95

Финикс Санс –  Хјустон Рокетс 123:111
ЛА Лејкерс - Оклахома Сити Тандер104:107

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 05:59