Viktor Vujisić / - FOTO: KK PODGORICA
04/08/2022 u 18:46 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Viktor Vujisić potpisao za Podgoricu

Košarkaški klub Podgorica nastavlja sa formiranjem tima za narednu sezonu – novo pojačanje kluba je Viktor Vujisić (2001, 200cm)

Vujisić, koji igra na poziciji krila, rođen je 6.marta 2001.godine, ponikao je u Gorštaku iz Kolašina, a onda kao najbolji strijelac Super lige kadeta sa 15 godina stigao je u Podgoricu, gdje je potpisao ugovor sa ekipom Budućnosti.

Bio je član kadetske reprezentacije Crne Gore koja je osvojila srebro na Evropskom prvenstvu 2017. godine, nakon čega je potpisao i profesionalni ugovor sa “plavima”. Vujisić je bio član šampionske ekipe juniora Budućnosti, ali je proslijeđen u Studentski centar – sadašnji SC Derbi, za koji je nastupao dvije sezone. Vujisić je sa “studentima” u sezoni 2020/2021 osvojio titulu ABA 2 lige, da bi prošle sezone imao malu minutažu u debitantskoj sezoni igrajući najjače regionalno takmičenje.

Na ukupno 17 utakmica sakupio je 88 minuta, uz 27 poena. Vujisić je što pojačanje Podgorice, nakon što su potpisali Filip Anđušić, Danilo Brnović, Selim Fofana, Luka Barišić i Mladen Vujić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 15:48