/ -Фото: Спортфем
15/04/2022 u 10:13 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Виолета и Стефан- најромантичнија прича нашег спорта: Сакрио ми је и да ће да суди утакмицу

Све је било изненада и потпуно неочекивано. У сваком случају, не треба ни да наглашавам колико сам срећна, каже Виолета за портал Спортфем

Виолета Лазаревић, кошаркашица Будућност Бемакса, вјечно ће памтити 12. април- био је то дан који је промијенио њен живот, у најромантичнијем тренутку икад виђеном на црногорским спортским теренима.

Виолети је у сред утакмице, док се спремала да изводи слободна бацања, пришао судија Стефан Вуковић, клекнуо на кољена и запросио је.

Рекла је “да”, а дан касније још сабира емоције.

image
-Фото: Спортфем

- Не знам ни да опишем како се осјећам. Све је било изненада и потпуно неочекивано. У сваком случају, не треба ни да наглашавам колико сам срећна- каже Виолета за портал Спортфем.

Било је неочекивано и необично и веома романтично.

- Заиста ништа нисам ни слутила. Чак је Стефан и сакрио да ће да суди меч, ништа ми није рекао. Била сам и љута на њега због тога- уз осмјех каже 24-годишња кошаркашица.

Она и Стефан су четири године заједно, а вјеридба је логичан наставак њихове везе.

- Дан раније, 11. априла, било је тачно четири године наше везе. Јесте се то негдје очекивало у скоријој будућности, али овако, на овом мјесту и у овом тренутку заиста не- истакла је она. 

Kошаркашка сезона је завршена, сада су друге мисли у глави, али кошарка је, такође, њен живот.

- Много ми значи што имам подршку, што имам сређен живот и живот ван кошарке. Много је важно имати неког ко је уз тебе стално, и у тешким тренуцима, али и што ван спорта постоје интересовања и лијепи тренуци- истиче Виолета, која је дипломирана психолошкиња.

Kада је ријеч о спортској каријери – рано је, каже, за планове.

- Истиче ми уговор са Будућношћу, видјећемо шта даље. Сада је вријеме за одмор и сабирање утисака-  истиче Виолета, напомињући да је сада већ минула сезона била веома успјешна.

Додала је да је Будућност имала јако млад тим.

- Оствариле смо одличне резултате. Веома сам срећна што сам била дио ове екипе. Показале смо да када смо заједно и када имамо тимски дух таленат и не мора да буде толико изражен. Остаје жал због пораза у финалу ВАБА лиге, измакао нам је трофеј, алии мале смо много лијепих и великих побједа, чак 15 у низу, тако да апсолутно можемо да будемо задовољне оним што смо урадиле- закључила је Лазаревић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 14:48