Хендикеп за Звезду неиграње Волдена / - фото: АБА/КК Црвена звезда
15/05/2021 u 13:27 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Волден и Јагодић-Куриџа не играју први меч за Црвену звезду?

Радоњић: Покушаћемо да колективном игром исконтролишемо нападачки потенцијал Будућности. Симоновић: Желимо да одговоримо на двије побједе Подгоричана у регуларном току сезоне

Тренер кошаракаша Црвене звезде, Дејан Радоњић, има великих проблема пред први меч финала АБА лиге против Будућност ВОЛИ у дворани „Александар Николић”.

Дејо је на конференцији за медије у Београду изјавио да Марко Јагодић-Куриџа неће играти у недјељу (18.30 сати), а да је извјесно да иста судбина чека и Корија Волдена.

На свима нама jе да добром и прије свега колективног игром покушамо да контролишемо квалитете Будућности, првенствено нападачке, без обзира на ситуацију у којој се налазимо – казао је Радоњић.

Шеф стручног штаба „црвено-белих” тврди да су оба тима заслужено у финалу.

На краjу су у финалу два тима коjа су била наjбоља у читавоj сезони. Мање-више се очекивлао да тако буде. Наш фокус је на првоj утакмци. Будућност нас је побиједила у Пиониру, надиграла у Подгорици и показала да има разлога за оптимизам пред финале. Имају квалитет, уигирани су и у доброj форми. Свјесни смо да нас чека тежак изазов у првом дуелу, а и касниjе – додао је Радоњић.

Радоњић је бивши кошаркаш и тренер Будућности, а плави дрес је носио и капитен Црвене звезде, Марко Симоновић.

Очекуjе нас тешка сериjа против изузетно добре екипе. Играли су одлично током цијеле сезоне, побиједили нас два пута. Желимо да одговоримо на њихове побједе и да одрадимо добро финале. Морамо бити максимално физички ангажовани – додао је Симоновић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 18:07