Кошаркашице Будућности / - фото: FACEBOOK.COM/ZKKBUDUCNOSTBEMAX/
05/10/2021 u 15:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

„Вучице” спремне за дерби са Војводином

Кошаркашице Будућност Бемакса у сриједу гостују у Новом Саду

Кошаркашице Будућност Бемакса гостоваће у сриједу Воjводини у оквиру 2. кола WABA лиге. Оба тима су одлично отворила сезону у групи. Подгоричанке су биле боље од Триглава 87:51, док су Новосађаке разбиле Баскет Кам у Скопљу са чак 100:48. Побједа у овом мечу би „вучицама” готово извјесно донијела карту за улазак међу осам најбољих екипа.

Очекуjе нас тешко гостовање, jедно од наjтежих у групи, али након идеалне премиjере, са доста оптимизма смо отпутовале за Нови Сад. Вjеруjемо да ћемо бити на већем нивоу него против Триглава и да можемо до нове, значајне побjеде. Важно jе да добро уђемо у меч, да одрадимо оно што се договарамо ових дана, а сигурно да мотива неће недостаjати – казала jе капитенка Будућност Бемакса, Драгана Живковић.

Дуел против Триглава показао jе да ће младе кошаркашице имати jош већу улогу него минуле сезоне, а након што jе прошле многе изненадила сjаjним шутем за три, Анастасиjа Дробњак, сада ће бити играч од jош веће улоге.

Добро знамо квалитете и мане Воjводине. Недавно смо против њих играли контролни меч, гледали смо их у првом колу и вjеруjем да ту нема таjни. Наша младост jе додатни мотив да оставимо што бољи утисак. Битно jе да на прави начин отворимо меч, а мислим да можемо направити сjаjан посао, jер би триjумф у Новом Саду имао изузетан значаj – наводи се у изјави Дробњак достављеној нашој редакција из ЖКК Будућност Бемакс.

Утакмица у Новом Саду између Воjводине и Будућност Бемакса игра се у сриједу од 16.30 часова.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 09:10