Andrej Žakelj / -FOTO: ABA LIGA
20/05/2023 u 13:55 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Žakelj: Jedva čekamo treću utakmicu u Beogradu

Partizan i SC Derbi će u ponedjelajk odigrati majstoricu četvrtfinala plej-ofa ABA lige

Malo je nedostajalo da u četvrtak veče košarkaši SC Derbija režiraju senzaciju i eliminišu Partizan u četvrtfinalu plej-ofa ABA lige.

Na kraju je presudio Džejms Naneli sa osam vezanih poena i donio je svom timu majstoricu.

Odlučujući meč igra se u ponedjeljak od 20 sati u "Štark areni".

- Jedva čekamo treću utakmicu u Beogradu. Očekujem veliki broj navijača u "Areni" i sigurno će biti odlična atmosfera. Očekujemo od Partizana još veću agresivnost u odnosu na prva dva meča. Za nas je od velike važnosti da održimo fokus, da želja bude na istom nivou i da održimo skakačku prednost kao u prethodnim mečevima. Nema tu mnogo filozofije, plan nam je da ispravimo neke stvari iz druge utakmice gdje smo imali probleme i još jednom da se borimo maksimalno i ostavimo srce na terenu", kazao je Andrej Žakelj, trener SC Derbija.

Flečer Megi je odlično odigrao oba duela, biće adut "studenata" i u majstorici.

"Nakon dva sjajna meča protiv Partizana očekujemo da protivnici podignu nivo agresivnosti i fokusa na još veći nivo. Kao ekipa moramo da poboljšamo defanzivu, da uspijemo u otežavanju njihovih šuteva za tri poena jer su iz tog segmenta veoma opasni. Kada smo mi u pitanju moramo nastaviti da u napadu koristimo svoje prednosti, što smo dosta dobro radili u prva dva meča četvrtfinala. Izuzetno je važno da odigramo timski, da uspijemo da održimo utakmicu u egalu do samog kraja i onda da vidimo šta se može desiti i možemo li iznenaditi", poručio je Megi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 10:53