Andrej Žakelj / -FOTO: ABA LIGA
08/12/2023 u 13:51 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Žakelj uoči meča protiv FMP-a: Da bodovi ostanu kod kuće

Moramo da imamo fokus i energiju iz prethodnih mečeva – rekao je strateg Budućnost Volija

Košarkaši Budućnost Volija sjutra uveče od 19 sati u “Morači” dočekuje sastav FMP-a. Nakon izuzetno važne pobjede na gostovanju u Litvaniji protiv Lijetkabelisa, u taboru “plavih” očekuju još jedno dobro izdanje i nove bodove u regionalnom takmičenju.

- Analizirali smo poslednje dvije utakmice i može se reći da ima i dobrih stvari, ali i stvari na koje moramo obratiti pažnju i biti bolji već od sjutrašnjeg meča protiv FMP-a. Radi se o veoma neugodnom protivniku, mislim da njihov rezultat ove sezone nije mjerilo kvaliteta koji posjeduju. Mlad su tim, veoma agresivan, brz i očekujemo da tako i nastupe. Mislim da je do nas da se spremimo koliko je to moguće, da na meču imamo fokus i energiju iz prethodnih mečeva. Ukoliko ti segmenti budu prisutni i na nivou mislim da pobjeda ostaje kod kuće – rekao je trener crnogorskog šampiona Andrej Žakelj.

Optimista uoči sjutrašnjeg meča je i Brendon Pol.

- Sigurno da će FMP izaći na teren dobro pripremljen za nas. Dosta ekipa dolazi u Podgoricu da se dokaže i slavi pobjedu. Mi smo očigledno ekipa koja zna da ima dosta kvaliteta. Ušli smo u mini seriju sa dvije vezane pobjede, odigrali smo dobro u prethodne dvije utakmice ali ima još stvari koje moramo popraviti. Zato je važno da izađemo na teren fokusirani kako bi smo slavili u subotu pred domaćim navijačima – istakao je Pol.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 19:37