Звезда игра први меч на свом паркету / - фото: EUROLEAGUE.NET
12/10/2021 u 21:49 h
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Звезда чека Здвовца

Екипа Дејана Радоњићa креће у паклени ритам на два фронта

Кошаркаши Црвене звезде су са гостовања Фенербахчеу и Макабију на старту Евролиге донијели половичан учинак.

У сриједу од 19 сати је вријеме за први меч „црвено-белих” пред домаћим навијачима против Жалгириса.

Прва утакмица код куће за нас ће бити изазов да покушамо добром игром да дођемо до побједе. Биће тешко. Жалгирис jе послије два пораза промијенио тренера и видјећемо реакциjу. С друге стране, ми се налазимо у тешком ритму, посебно што имамо мањак играча у ротациjи, као и оних коjи се враћаjу из повреда – пренио је „Спорт клуб” изјаву шефа стручног штаба Црвене звезде, Дејана Радоњића.

Да Жалгирис има велике амбиције говори управо смјена Мартина Шилера.

Аустријанац је одлично водио клуб из зелене шуме претходне сезоне, али му стратна два пораза у Евролиги нису опроштена. Замијенио га је Јуре Здовц.

Желимо да одиграмо меч са енергиjом, искусан тим из Каунаса ће казнити наше грешке, зато интервали добре игре мораjу да буду што дужи како бисмо контролисали утакмицу – поручује Радоњић.

Црвена звезда ће играти у истом саставу као у Лакташима, гдје је поражена од Игокее у трећем колу АБА лиге.

Цирбес jе и даље ван, Лазић jе у програму опоравка, Ваjт ниjе ту. Таj мањак ниjе мали, то су врло значаjни играчи за наш тим, имамо и играче коjи су изашли из повреда и jош нису на нивоу на коjи су нас навикли. Надам се да ће наши навиjачи доћи у великом броjу, значило би нам да подршка буде онаква каква зна да буде. Тренутак jе такав, ритам jе такав и противник коjи jе квалитетан – закључио је црногорски тренер.

Кошаркаши Црвене звезде ће практично одмах након меча са Литванцима путовати у Москву, гдје их у петак од 19 сати очекује ЦСКА.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 01:35