Бјелица имао добру ролу у Подгорици / - фото: АБА/КК Будућност
06/05/2021 u 14:38 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Павићевић: Без респекта и страха

Морнару побједа против Будућности императив, али шеф стручног штаба жели да скине притисак са изабраника. Искусни крилни центар Милко Бјелица поручује да нема предаје и да обрана мора бити боља него што је била у „Морачи”

Кошаркаши Морнара у петак у 21 сат у својој дворани играју за опстанак у полуфиналној серији против Будућности ВОЛИ.

Први меч jе архивиран у понедjељак вече. Увиjек гледам своjу екипу, пропустили смо велику шансу да можда већ у првом дуелу стекнемо предност, jер кад jе у питању плеj-оф тешко jе рећи одлучуjућу предност. Кад ово кажем, мислим на добро одиграну прву четвртину, па другу и до средине треће четвртине. Средином треће дионице имали смо 61:55 и шансу да одемо на више. Нисмо то искористили и онда су услиjедиле неке грешке и у нападу и у одбрани, коjе jе квалитетна Будућност казнила и вратила се. Нема ту неке велике филозофиjе, гледаћемо да грешке коjе смо направили у првом мечу сведемо на минимум. Битно jе да уђемо храбро у дуел, без имало респекта и страха. Немамо било каквог пристиска, желимо да играмо нашу кошарку и надам се да ће нам бити дозвољено да играмо нашу кошарку – рекао је шеф стручног штаба Морнара, Михаило Павићевић.

Искусни Милко Бјелица је имао добру ролу у „Морачи” и намучио центре Будућности под оба коша.

Ова сезона jе била успjешна. Слиjеди утакмица у коjоj нема предаjе. Свjесни смо да у првоj утакмици у неким ситуацијама нисмо у одбрани одиграли онако како смо се договорили. У Бару очекуjем бољу утакмицу, биће сигурно снажниjи отпор. Мислим да су шансе подjеднаке – рекао је Бјелица.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 13:28