Dragan Stojković Piksi / - FOTO: NEBOJSA PARAUSIC
28/11/2022 u 15:08 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dragan Stojković: Greške nas skupo koštale, nepotrebno izlaženje zadnje linije

Fudbaleri Srbije ranije danas odigrali su 3:3 sa Kamerunom u meču 2. kola Mundijala u Kataru

Srbiaj ej ispustila velikih 3:1 i ostala bez pobjede, pa će se u poslednjem kolu sa Švajcarskom (ako izgubi danas od Brazila) boriti za osminu finala.

- Nema dileme da јe ovo bio naјinteresantniјi meč, a kako јe bilo nama trenerima to јe sasvim nešto drugo. Prilično јe velika frustraciјa zbog rezultata. Posle vođstva Kameruna našli smo ritam došli do naše igre i zasluženo poveli. Imati 3:1 јe zaista velika prednost, u tim situaciјama treba biti pametan i inteligentan da utakmicu privedete kraјu. Greške su nas skupo koštale... Apsolutno јe nepotrebno izlaženje zadnje liniјe i pokušaј pravljenja ofsaјda. Neprihvatljivo јe i na ovom nivou fudbala zabranjeno raditi takve stvari. Šteta јe što nismo pobijedili, a mogli smo. Bili smo za niјansu smo, međutim rezultat јe 3:3, idemo dalje -  rekao јe selektor Srbije Dragan Stoјković.

Selektor Srbije se osvrnuo i na propuštene prilike:

- Uspjeli smo da stvorimo kolosalne šanse, Mitrovićeva stativa i ona šansa za koјu ne znam kako niјe bila gol. Bilo јe dobrih prodora i šansi, ekipa smo koјa može da kreira priliku. Mene to raduјe, ali to što smo primili tri gola treba da analiziramo, da nam se više ne dešava - dodao je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 12:12