/ - ФОТО: М.Н.
09/11/2021 u 17:15 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Нина добар примјер младима

Бјелопољка Нина Дуловић истрчала још један полумаратон

Бјелопољка Јулка - Нина Дуловић била је учесница још једног полумаратона у Подгорици. Она је овог пута дионицу од 22 километара истрчала у времену од два сата и 38 минута, чиме је како је рекла изузетно задовољна.

-Пресрећна сам јер сам показала да могу, онда чак и када се чини да је немогуће. Дан је бип прилично топао за ово доба године, али велика подршка коју сам имала давала ми је снагу да изгурам. На прави начин сам представљала Бијело Поље- преноси утиске Дуловић.

Она је велику захвалност исказала кондиционом тренеру Горану Радовићу, без чије подршке и циљаних тренинга није могла бити спремна на нивоу са којим је отишла на трку, а велику подршку је добила и од управе Центра за спорт и рекреацију, који су били спонзори.

Иначе, Јулка Нина Дуловић, тркач је, рекреативац и блогерка и  добар је примјер младима како радом и упорношћу могу постићи циљ и остварити своје снове. Каже да од малена воли да трчи, али да је прије пет година кроз трчање спознала свијет око себе.

Иза себе има истрчане полумаратоне, трке на десет километара  и један триатлон.

-Све ово је дивно искуство, када стигнете до циља. Ви побјеђујете себе и дајете обећање да ћете прећи све препреке на које наилазите. Схватите да увијек може боље и јаче-истиче Нина, савјетујући младима да константно раде на себи, да се крећу и прате своје снове.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
22. maj 2024 05:19