/ Фото: Срђан Бољевић
31/05/2021 u 17:40 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Огласили се Варвари: Фрка стално с медијима, у скандирањима смо помињали- цигаре

Ми смо друштвено одговорна организација коју чине љубитељи здравог стила живота, поручују навијачи

Навијачи Фудбалског клуба Варвари огласили су се поводом извјештавања појединих медија, који су синоћ пренијели да су током навијања на утакмици Будућност- Дечић вријеђали припаднике албанске националности.

Након снимка објављеног и на друштвеним мрежама, реаговао је и предсједник Црне Горе Мило Ђукановић као и посланици албанских партија.

Међутим, Варвари имају оправдање- кажу да су у Подгорици, а и Црној Гори препознати као "друштвено одговорна организација коју чине млади људи, махом спортисти и љубитељи здравих стилова живота, па су одлучили да поводом 31. маја, Свјетског дана без дуванског дима, покрену акцију "Од*** цигаре".

- На утакмици финала купа против ФK Дечић, а уједно и разочарани падом на кладионици због Манчестер Ситија, демонстративно смо згужвали и бацили неколико паклица плавог Манчестера и губитне тикете. Наш перформанс пратило је и скандирање "Од**** цигаре", што је дио публике и медија погрешно протумачио и схватио. Фрка нека с њима стално. Значи зашто, јер, нема потребе, оно... Онај, неке људе туда гледају ка наркомане, ка ово, ка оно. Ми наркомани нисмо. Имали смо 10-12 година, четири године како цигаре пушимо. Спортисти врхунски били, за иностранство смо требали да идемо. Миу таи смо завршили. Но смо скренули с теме је л? Што је била тема? Политика? Такође, као свјесна и друштвено одговорна група, у сусрет предстојећој туристичкој сезони коју ћемо провести на Морачи, у току јучерашњег дана, наша организација се масовно вакцинисала, те напомињемо да су неки наши поступци можда последица евентуалних нус појава и нежељених ефеката вакцине- поручују Варвари у реаговању објављеном на Фејсбуку.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 03:13