Занимљив бокешки дерби / - VUK ILIC
06/05/2021 u 10:57 h
Dan.Dan.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Опет пјени у бокешком дербију

Јадран и Приморац и у другом мечу финала плеј-офа одиграли врхунски ватерполо. Которани вратили брејк
image

Занимљив бокешки дерби

- VUK ILIC
Опет пјени у бокешком дербију. Ватерполисти Јадрана и Приморца су и другом мечу финала плеј-офа првенства Црне Горе одиграли врхунски меч. Которани су након више од осам година славили у Игалу. Гранитном одбраном и убитачним ритмом Которани су сломили Јадран (8:6) и вратили брејк у финалној серији првенства Црне Горе. Сигурно је Приморац у базену предводио Марко Гопчевић. Капитен, који се већ отиснуо у тренерске воде, био је продужена рука шефа стручног штаба Сандра Сукна, сигурно је реализовао оба петерца и неутралисао једино вођство Новљана од 3:2.

– Изузетно захтјевна утакмица, са малим бројем голова, доста пливања, доста дуела. У неким тренуцима као да су и једни и други стали. То је доза опрезности која је потребна у оваквим мечевима. Одбране су биле чврсте и жестоке, успјели смо да надокнадимо њихов брејк из прве утакмице и ова трка за титулу постаје све узбудљивија. Надам се да ће остали мечеви бити овако интересантни за гледање, радује ме овакав квалитет игре – казао је Гопчевић.

Мало разлога за задовољство је имао капитен Јадрана, Марко Петковић.

– Честитам противнику. Показали су да резултат из прве утакмице није случајан, као и сви резултати које ове године постижу. Имали смо јако лош проценат реализације напада, уз пар несрећних голова које нисмо навикли да примамо. Десио се пад концентрације када се "ломило". Када смо имали шансу да се вратимо у утакмицу имали смо неколико погрешних пасова. Идемо даље – казао је Петковић.

Н.Ј.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 12:05