Решетао мрежице у капици Шапца, сада и на Новом Београду: Гардашевић (десно) / - фото: FACEBOOK.COM/VKNOVIBEOGRAD
07/05/2021 u 09:34 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

„Покер” Гардашевића

Бивши ватерполиста херцегновског Јадрана предводио Нови Београд до убједљиве побједе над Земуном (20:6) у реваншу четвртфинала плеј-офа Супер лиге Србије. Наредни ривал амбициозног клуба је Црвена звезда. Други полуфинални пар чине Раднички из Крагујевца и актуелни првак, Шабац

Дијете херцегновског Јадрана, Филип Гардашевић је са четири поготка био најефикаснији актер реванша четвртфинала плеј-офа Супер лиге Србије у којем су ватерполисти Новог Београда убједљиво савладао Земун 20:6 (4:0, 5:2, 5:2, 6:2). „Вукови” су били убједљиви и у првом мечу (14:2).

Нови Београд ће у полуфиналу плеј-офа играти са Црвеном звездом. Други пар чине лидер лигашког дијела шампионата Раднички из Крагујевца и актуелни шампион, Шабац.

Разлика у односу на четвртфиналне дуеле је што се неће играти два меча након којих ће даље ићи тим са бољом гол разликом већ ће финале изборити екипа која прва убиљежи двије побједе.

Први мечеви су на програму 12. маја, реванши три дана касније, док би се евентуалне мајсторице играле 19. истог мјесеца.

Нови Београд и Раднички ће имати предност домаћег базена.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. april 2024 15:25