Ајкуле славиле / - Вук Илић
01/06/2021 u 21:49 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ајкуле савладале САД након петераца

Аjкуле су играле у доста подмлађеном саставу jер су због обавеза у клубовима изостали Александар Ивовић, Деjан Лазовић, Урош Чучковић, Владан Спаић, Алекса Укропина и Богдан Ђурђић

Ватерполо репрезентација Црне Горе славила је у првом припремном мечу за финални турнир Светске лиге против САД-а након петераца резултатом 18:17. У регуларном току меч је завршен 11:11.

Аjкуле су играле у доста подмлађеном саставу jер су због обавеза у клубовима изостали Александар Ивовић, Деjан Лазовић, Урош Чучковић, Владан Спаић, Алекса Укропина и Богдан Ђурђић

За нашу селекцију стријелци су били Душан Матковић са пет голова, Ђуро Радовић са три гола, Стефан Видовић, Драган Драшковић и Марко Мршић са по два, док су по један погодак постигли Драшко Бргуљан, Владо Попадић, Саво Ћетковић и Душан Банићевић.

Код селекције САД-а, Бовен је постигао четири, Рамирез је дао три гола Хупер, Метју, Купидо и Стивенсон су постигли по два, док се једном у стријелце уписао Грувел.

Наша селекциjа ће након припрема са САД тренирати са Француском од 7. до 12. jуна, такође на Шкверу. Од 17. до 19. jуна ће боравити у Подгорици, када jе планиран лет за Италиjу гдjе ће спаринговати са том селекциjом. „Аjкуле” 24. jуна путуjу за Тбилиси на Финални турнир Свjетске лиге (од 26. jуна до 1. jула), а по доласку у Црну Гору - до пута за Токио на ОИ - тренираће на базенима у Никшићу и Подгорици.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 07:33