Vuletić sa Marijom i njenom trenericom / -FOTO: ASCG
01/02/2024 u 12:30 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ASCG stavlja tačku na "slučaj Vuković"

U saopštenju predsjednika Milorada Vuletića stoji da ASCG zahtijeva, kao i do sada, od svih svojih članova da na dostojan i adekvatan način reprezentuju svoju zemlju i njene državne simbole

Iz Atletskog saveza Crne Gore je saopšteno da je Upravni odbor ove asocijacije povodom slučaja atletičarke Marije Vuković saglasan sa predlogom saopštenja predsjednika Milorada Vuletića, koje prenosimo u cjelosti.

-Kao predsjednik Atletskog saveza Crne Gore razgovarao sam sa našom takmičarkom Marijom Vuković, povodom izjave koju je dala u emisiji TVCG, a koja je izazvala brojne reakcije javnosti. Nakon njenog javno upućenog izvinjenja crnogorskoj javnosti zbog neprimjerenih riječi na račun državnog simbola, kao i nakon iskrenog kajanja koje je izrazila u našem razgovoru, za Atletski savez Crne Gore stavljena je tačka na ovaj slučaj. Kao isključivo sportska organizacija, nastojaćemo da i u narednom periodu, kao i do sada, obezbijedimo najbolje moguće uslove za pripreme i takmičenja naših članova, pa naravno i Marije Vuković, što se posebno odnosi na olimpijsku godinu. Atletski savez Crne Gore zahtijeva, kao i do sada, od svih svojih članova da na dostojan i adekvatan način reprezentuju svoju zemlju i njene državne simbole, kako na sportskim borilištima, tako i van njih, stoji u saopštenju predsjednika ASCG Milorada Vuletića.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 05:08