13. Јубиларни турнир у Пљевљима / - Општина Пљевља
26/07/2021 u 17:07 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Баскет 3x3 турнир у Пљевљима по 13. пут

Ово ће бити четврти турнир од почетка јула, биће одржан 31. jула и 1. августа, а организатор турнира ће бити Секретариjат за друштвене дjелатности општине Пљевља

„Баци дрогу у кош” 13. по реду турнир у баскету 3x3 овог викенда биће одигран  у Пљевљима .

Ово ће бити четврти турнир од почетка јула, биће одржан 31. jула и 1. августа, а организатор турнира ће бити Секретариjат за друштвене дjелатности општине Пљевља.

Секретарка Секретаријата за друштвене дјелатности Емина Салиховић истакла је да је циљ организовања овакве врсте манифестациjе jе подстицаj младих да се баве спортом и да воде здраве стилове живота како не би дошли у проблем као што jе наркоманиjа.

– Да би успjели у овом проjекту, поред људи запослених у локалноj управи коjи даjу своj пуни допринос, потребно jе што веће залагање спортиста, кошаркаша, а посебно наjмлађих, коjи би на таj начин подржали ову спортску манифестациjу и своjим учешћем дали допринос у борби против наркоманиjе – казала је Салиховић.

У суботу, 31. jула на програму ће бити турнир за дjевоjке и такмичења за млађе категориjе, а недjеља, 1. август, jе резервисана за сениорски турнир, на коjи се могу приjавити сви баскеташи стариjи од 17 година (2004. годиште и стариjи). На програму догађаjа ће бити и „Адмирал Нокаут и „Шаоми Челенџ”.

Салиховић је истакла и да имајући у виду да jе турнир коjи се организуjе претходних 12 година привукао велику пажњу

омладине и велики броj спортиста и новинара, и ове године се турнир организуjе у сарадњи са 3x3 Монтенегро коjи jе официjални организатор 3x3 турнира под покровитељством ФИБА. Приjаве екипа за сениорски турнир се врше путем 3x3 Монтенегро профила на Инстаграму и Фејсбуку, а турнир ће се преносити уживо на 3x3 Монтенегро Ју-тјуб каналу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 23:35