Tradicionalni turnir na Krupcu / -FOTO: OSCG
07/06/2023 u 13:42 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Beach volley turnir “Krupac” 17-18. juna u Nikšića

Prijavljene su 32 ekipe, a organizatori su obezbijedili nagrade za najuspješnije

 

Tradicionalni turnir odbojke na pijesku na jezeru Krupac, održaće se i ove godine 17. i 18. juna u organizaciji Opštine Nikšić, Odbojkaškog saveza Crne Gore i Turističke organizacije Nikšić.

-Zahvaljujući Opštini Nikšić, Turističkoj organizaciji Nikšić i Odbojkaškom savezu Crne Gore, Nikšić će i ove godine imati jedan od najkvalitetnijih beach volley turnira u regionu. To je trenutno i jedini muški beach volley turnir Crnoj Gori. Oni su prepoznali našu ideju za promocijom grada i odbojke, i pomogli nam da turnir i ove godine bude organizovan na vrhunskom nivou. Pored ekipa iz Crne Gore, ušešće će uzeti ekipe iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Rusije, Ukrajine, Bjelorusije… Ove godine pored muškog turnira, igraće se i muško – ženski miks 3×3. Pozivam ovim putem sve ljubitelje odbojke da dođu u što većem broju na jezero Krupac i uzivaju u vrhunskoj odbojci, kazao je Aleksandar Bojić, koji je inicijator organizacije ovog turnira.

image

Igra se 2x2 i 3x3

-FOTO: OSCG

Prijavljene su 32 ekipe, a organizatori su obezbijedili nagrade za najuspješnije. Prvog dana turnira odigraće se utakmice u muškoj konkurenciji 2×2, dok će se drugog dana odigrati miks utakmice 3×3.

-Drago nam je što ćemo u veoma zgusnutom kalendaru odbojkaških aktivnosti i takmičenja, ovog ljeta u Crnoj Gori imati i turnir u odbojci na pijesku. Turnir na Krupcu je i prošle godine pokazao da ima mogućnost da postane tradicionalni odbojkaški događaj, a ovogodišnja imena učesnika nam garantuju dobru odbojku i pravi spektakl za sve ljubitelje odbojke na pijesku, kazao je Ivan Bošković, generalni sekretar Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 12:57