/ Фото: Дан
22/11/2021 u 21:26 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бјелопољци заслужено славили: Јединство побиједило Брсково

Брсково-Јединство 28:32 (13:18)

Сала Средње школе ,,Вуксан Ђукић''. Гледалаца: 100. Судије: Илија Баиловић (Пљевља) и Крцун Марковић (Цетиње). Седмерци: Брсково: 2 (2) а Јединство 2 (2). Искључења: Брсково 8 а Јединство 6 минута.

БРСКОВО: Обрадовић, Илић, Кљајевић 1, Ракочевић 1, Томовић, Дуловић, Сошић 7, Чигоја 2, Ф. Барац, Смоловић 1, Вујичић, Синђић 1, Савић 1, Крушчић 4, Н. Барац 10.

ЈЕДИНСТВО: Зејак, Војиновић 5, Арслановић, Кучевић 9, Варагић 4, Јелић 4, Љаљевић, Мрдак, Томовић, Ђурђевић 4, Тошић 1, Јоксимовић 5, Кајевић.

У утакмици  у којој су гости водили од почетка до краја, са чак 60 укупно голова, виђена је занимљива борба у комшијском дербију. Разумљиво је након утакмице,како на паркету а онда и свлачионици било славље екипе Јединства, након што су остварили још једну побједу.

Едвин Кучевић је био најбољи појединац утакмице и зато је на крају добио и специјалну награду. Од његових саиграча, у побједничком тиму истакли су се голман Ирвин Љаљевић, као и Данило Јоксимовић, Ненад Војиновић Бојан Варагић, Никола Јелић и Александар Ђурђевић.

Код Мојковчана најбољи је био Немања Барац, који је са десет голова био и најефикаснији играч овог сусрета. Поред њега добро је играо Предраг Сошић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 07:03