Boro Liučić / -FOTO: PVK JADRAN
24/10/2022 u 21:27 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Boro Lučić novi predsjednik Jadrana

Na tom mjestu je naslijedio Đura Marića

Novi predsjednik Plivačkog i vaterpolo kluba Jadran iz Herceg Novog je Boro Lučić, odlučeno je na 11. redovnoj sjednici Skupštine kluba

Lučić je izabran i za predsjednika Upravnog odbora, a na mjestu prvog čovjeka crnogorskog šampiona, naslijedio je Đura Marića, koji ostaje u Upravnom odboru kluba.

„Na Skupštini je izražena velika zahvalnost dr Đuru Mariću za sve što je učinio za klub u proteklih 20 godina kako je obavljao tu funkciju, te mu je u ime skupštine kluba uručena zlatna plaketa“, saopšteno je iz kluba.

Upravni odbor kluba će ubuduće funkcionisati u sastavu: Boro Lučić – predsjednik i članovi: Đuro Marić, Boris Zloković, Nikola Milić, Stefan Vukićević, Nikola Ćetković, Zoran Jančić, Lazar Beko, Boris Boro Lazarević, Vladimir Stanišić, i aktivan sportista, shodno Zakonu o sportu, Danilo Radović.

Pored izbora i imenovanja na Skupštini su uvojeni: Izvještaj o radu Upravnog odbora, Izvještaj o takmičenjima kluba, Izvještaj o proslavi 100 godina kluba i izdavanju monografije “Prvih 100 u slikama” i usvojen je završni račun za 2021. godinu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. jun 2023 13:02